977 643 547

Serveis

Serralleria

Serralleria

F. Nuevo té a disposició el més complet servei de serralleria. Tenim les millors eines i els millors productes per realitzar el seu projecte amb qualitat i eficiència.

Forja

Forja

Elaborem tot tipus de treballs artesanals de forja, fets a mà, pas a pas amb la dedicació que comporta un treball únic i artístic.

Alumini

Alumini

Ens avalen més de 20 anys d'experiència professional en la fabricació i instal.lació de fusteria d'alumini, amb un compromís absolut per la qualitat, amb els terminis de lliurament i la prestació d'un servei altament especialitzat, generant així, la satisfacció total dels nostres clients.

Acer Inoxidable

Acer Inoxidable

Ens dediquem a la transformació de l'acer inoxidable en diversos productes destinats a multitud d'indústries així com l'edificació i la decoració ja que, tractant-se d'un producte tan versàtil, net i elegant com és l'acer inoxidable, permet solucions per a gairebé tots els sectors dotant-los sempre de la seva innegable bellesa.

Tancaments Metàl·lics

Tancaments Metàl·lics

Solucions de tancat per a zones residencials o perímetres individuals, equipaments esportius, empresarials o industrials, obres públiques, explotacions agropecuàries, tanques d'obra, etc., Així com tancaments singulars per als casos en què es requereixen solucions a mida.

Automatismes

Automatismes

Realitzem instal·lacions, reparacions i manteniments de motors, automatismes, barreres, controls d'accessos, autòmats, etc ...
Muntem, instal.lem i reparem portes (portes basculants de 1 i 2 fulles, seccionals, corredisses, vianants, portes entrada, batents, enrotllables ...) i barreres automàtiques.

PVC

Realitzem tot tipus de treballs de fusteria en PVC: calaixos de persianes, finestres corredisses, contrafinestres, balconeres elevadores i osciloparal·leles, finestres practicables, etc.

Mampares

Mampares

Mampares de bany i de dutxa construïdes a mida segons necessitats, possibilitat de triar diferents acabats a les nostres mampares de bany i de dutxa com acabats blanc, crom, vidres serigrafiats, transparents, xinxilla o àcid.

Vidre

Vidre

Fabriquem i instal·lem tot tipus de vidres, vidres tèrmics, acústics, vidres de seguretat, antifocs...

Mosquiteres

Mosquiteres

Mosquiteres d'alumini enrotllables construïdes a mida en alumini amb caixetí i guies d'alumini adaptables a qualsevol tipus d'obertura.
Diferents sistemes d'ús enrotllables que s'accionen de dalt a baix i viceversa. Sistema enrotllable vertical, horitzontal, d'una o dues fulles, practicables, abatibles, pantalles fixes...

Utilitzes cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continues navegant considerem que accepta el seu ús.